Vill du ha marknadens bästa bollmaskin för padel?

Padelmaster är, enligt oss, marknadens överlägset bästa bollmaskin för padel. Läs mer på sidan nedan eller klicka på knappen här under för att skicka en intresseanmälan.

Med Padelmaster kan jag bygga mina egna träningsprogram i appen. Jag gör programmen så matchlika som möjligt och tränar stora volymer.
Daniel Appelgren

Fördelarna för dig som hallägare/driftchef​

 • Matchlik träning som ingen annan bollmaskin kan erbjuda
 • Högre uthyrningsvolymer/mer beläggning (i jämförelse med andra maskiner)
 • Enkel och användarvänlig app (unikt på marknaden)
 • Du kan bygga dina egna träningsprogram för padel (unikt på marknaden)
 • Du kan spara dina egna träningsprogram i appen (unikt på marknaden)
 • Marknadens mest driftsäkra maskin*
 • Tack vare teknologin används Padelmaster av spelare på högsta nivå i Sverige. Exempelvis Daniel Appelgren. Än så länge har inte Lebrón, Galan, Bela, Paquita, Chingotto mfl testat Padelmaster ; )
 • Enkel, snabb och effektiv – Ställ maskinen på plats, inta position, 2-5 klick i appen (tar mellan 2 – 7 sekunder) sen är du igång med träningen.
 • Överlägset flest padelrelaterade träningsprogram
 • Varje enskild komponent är utvald och testad för att maximera kvalitén på maskinen. Många komponenter är dyra vilket medför en hög tillverklingskostnad men vi vet att vi och våra kunder tjänar på det i längden
 • Förflyttar utskjutningsmekanismen vertikalt och horisontellt snabbare än andra maskiner
 • Har en snabbare matningsfunktion än andra maskiner vilket innebär att maskinen kan skjuta ut bollar med snabbare interval.
 • Kombinationer av snabbare utskjutningsmekanism och snabbare matningsfunktion gör att Padelmaster, som enda maskin i världen möter padelspelarnas och padeltränarnas behov på riktigt.
 • Bollmaskin Sweden har ett unikt service och support avtal. Läs mer här.
 • Bollmaskin Sweden har en onboarding process som i detalj, steg för steg, beskriver allt du behöver tänka på när du “blir med bollmaskin”
 • Bollmaskin Sweden har en löpande utbildning i hur man bygger en lokal träningskultur och på så sätt ökar beläggningsgraden eller med andra ord, hur man bygger en extra intäktskälla.

Se Daniel Appelgren träna med Padelmaster

Utifrån dess unika tecknologin kan Padelmaster möte behoven från spelare på alla nivåer. Daniel Appelgren är en av flera svenskar på högsta nivå som provat maskinen. Återkopplingen från toppspelarna har varit väldigt positiv.

Bygg dina egna träningsprogram

Padelmaster är, i nuläget, den ända bollmaskinen i världen som erbjuder användaren att bygga sina egna träningsprogram. Inom inte allt för lång tid kommer även användarna kunna dela träningsprogram mellan varandra. I praktiken innebär det att en tränare kan dela ett skräddarsytt program till sina elever.  Se exempel på våra träningsprogram nedan:

Enkel och användarvänlig app

För att man som padelhall ska få nöjda kunder som är återkommande och snabbt får en positiv upplevelse är det superviktigt att:

 • Det är enkelt att komma igång
 • Att det går snabbt att hitta inställningarna för det slaget eller den slagkombination man vill träna
 • Att träningspasset upplevs som effektivt och att användaren utvecklas
Därför har vi på Bollmaskin Sweden utvecklat en app som är extremt användarvänlig. När du ställt ut bollmaskinen på banan och intagit din position är det mellan 2 till 5 klick innan du är igång med din träning. 2 klick när du väljer ett av dina sparade träningsprogram eller slag. 5 klick när du väljer ett standardprogram eller standardslag. Nedan kan ni se hur enkelt det är.

Varför samarbeta med oss?

Marknadens bästa bollmaskin
Över tiden kommer bollmaskinerna utvecklas, vi håller oss uppdaterade och förser löpande våra hallar med marknadens bästa bollmaskin.  

Service och Support
Tillsammas med våra hallar har vi tagit fram exakt vad som krävs för att kunna bygga en lokal träningskultur och här är Service och Support väldigt viktigt. Vid driftstopp, ring vår tekniska support, löser vi inte problemet över telefon/videosamtal så skickar vi direkt en ny fungerande maskin till er. Oftast är det 1-3 arbetsdagars leveranstid vilket innebär att ni som hall inte blir av med bollmaskinen under en längre tid. Den trasiga maskinen hämtas upp hos er.

Steg för steg onboarding
Det är väldigt mycket som ska göras när man blir med bollmaskin. Vi vet precis vad som behöver göras och vi delar en detaljerad steg för steg onboarding.

Löpande utbildning och rekommendationer
Hur gör man för att få kunderna att börja träna med bollmaskin? Vi har misslyckas med massvis av aktiviteter och marknadsföringsåtgärder. Vi har valt kommunikation som inte ger önskad effekt. Vi har använt bilder och videos som inte funkar. MEN framförallt, vi vet också vad som funkar och det delar vi med er löpande.

Nöjd kund-garanti
Efter att ha jobbat i över tre år med padelhallar är vi så pass trygga med vår tjänst och våra maskiner att vi erbjuder alla kunder/partners en nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd efter tre månader får du pengarna tillbaka.

Längst erfarenhet och nöjda kunder
Bollmaskinsbranchen för padel är förhållandevis ung. Med tre års erfarenhet är vi förmodligen den verksamhet i Sverige som har längst erfarenhet. Att vi som driver Bollmaskin Sweden har en naturlig fallenhet för kundservice och bra relationer är förmodligen anledningen till att vi lyckats så bra. Av våra i nuläget  37 kunder är det endast en som sagt upp avtalet. Anledningen till uppsägningen var att ett nytt företag tog över hallen och att dom behövde kapa alla kostnader.

Bli en av de första att ha Padelmaster i din hall

Det går att bygga en lokal träningskultur och således skapa en extra intäktskälla med bollmaskiner som inte håller samma nivå som Padelmaster men precis som med andra tjänster och produkter kommer en större andel av slutanvändarna över tiden att välja den hallen som har den bästa bollmaskin. Är du/ni intresserade av att vara en av det första hallarna med padelmaster, fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Representerar du en padelanläggning eller vill du använda maskinen för privat bruk?

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Magnus Helander
Mail: Info@bollmaskin.se
Telefon: 0766281919