Vill du ha marknadens bästa bollmaskin för padel?

Padelmaster är, enligt oss, marknadens överlägset bästa bollmaskin för padel. Läs mer på sidan nedan eller klicka på knappen här under för att skicka en intresseanmälan.

Varför Padelmaster?

Det finns många olika bollmaskiner på marknaden, alla (förutom Padelmaster) är i grunden utvecklade för tennis och privatpersoner. Att placera en sådan bollmaskin i en padelhall innebär ofta problem. Padelmaster är utvecklad för padel, padeltränare och padelhallar vilket innebär att den är:
1. Mer driftsäker
2. Bättre användarvänlighet (app kopplad till maskinen)
3. Funktionalitet som möter padelspelarens behov.

Och kanske det viktigaste av allt,  du som hallägare/driftansvarig behöver inte lägga tid på bollmaskiner som strular utan istället kan du lägga din tid på att bygga den lokala träningskulturen kopplat till bollmaskin och således få en högre beläggning och mer intäkter. Detta tack vara vårt unika service och support upplägg i kombination med utbildning i hur man ökar beläggningen.

Detaljerade info om Padelmaster

Driftsäkerheten
Varje enskild komponent i maskinen är av högsta kvalité med syfte att förbättre dritsäkerheten och livslängden. Maskinen är utvecklad och anpassad för att klara stora volymer användning, dvs anpassad för att hyras ut av en padelhall.

Funktionaliteten
Som användare kan du bygga dina egna träningsprogram för padel vilket ingen annan maskin klarar av.  Exempelvis kan man träna volley-bandeja-volley-bandeja och få en perfekt och matchlik fördröjning mellan slagen. Man kan såklart också bygga in flera olika slag i ett tränignsprogram. Exempelvis: bakglas*2 – grundslag*2 – volley (mittplan) – volley (tight på nät)*2 – Smash. 

Användarvänligheten
För användare är det mycket enklare och det går snabbare att hitta rätt inställningar och komma igång med träningen. Detta eftersom vi utvecklat en anvnädarvänlig app med standardinställningar baserat på din nivå. Man kan såklart också justera inställningarna så att dom blir skräddarsydda för dig.

Videos Padelmaster

Padelmaster är i nuläget (september 2022) i slutskedet av utvecklingsperioden. Fler videos kommer inom kort.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Magnus Helander
Mail: Info@bollmaskin.se
Telefon: 0766281919