3 tips - så bygger du en lokal träningskultur

1. Håll event - Lär dig träna med bollmaskin

Många spelare som vill träna med bollmaskin känner en osäkerhet kring hur bollmaskinen fungerar rent tekniskt. De önskar också tips på träningsövningar. Ett bollmaskinsevent hjälper spelare att ta sig över “tröskeln”. Det innebär att en stor del av eventbesökarna konverteras från potentiella kunder till löpande kunder.

2. Gör det enkelt för kunderna att boka bollmaskin och bana

Hallar som hittar smarta och enkla sätt för kunderna att boka bollmaskinen får generellt en betydligt högre beläggning vilket innebär att dom snabbare kan bygga den lokala träningskulturen. Ett exempel, som dock kräver lite mer av hallägaren/driftchefen/personalen är att lägga upp bollmaskin och bana i Padelmates.

3. Tränarna tipsar

Att få tränarna att börja använda bollmaskin i sin träning skapar en högre kundnöjdhet (effektivare träning) och möjligheter att få fler löpande kunder. Om en tränare tipsar eleven/eleverna om att köra 1 h bollmaskin tills nästa gång dom ses så är det en ganska stor andel av eleverna som gör det. 

4. Bonustipset

Många hallar har haft problem med driftsäkerheten av maskinerna, speciellt när man får lite högre uthyrningsvolymer. Vi rekommenderar er därför att hyra en maskin och se till att få ett bra service och supportavtal istället för att köpa en maskin. En maskin som strular innebär missnöjda kunder och det kan leda till “badwill” för hallens varumärke.

Fler tips eller frågor?

Boka upp ett ett möte med oss eller ring. Du kan boka upp ett tele/videomöte här. Vill du hellre träffa oss på Padel Expo mässan kan du boka in en tid för möte med oss här.